Fiske konkurrence Engelsholm Sø 2017

Kære Lodsejer og Forenings medlemmer ved Nørup Randbøl Sportsfisker Forening.
Foreningen vil hermed gerne invitere alle vores lodsejere og forenings medlemmer til en lille fælles fiskekonkurrence ved Engelsholm sø.
Arrangementet afholdes, den sidste lørdag i Maj.
Lørdag den 27/5


Vi starter om morgenen kl. 09:30 med lidt kaffe og rundstykker, og kl. 10:00 starter fiskeriet, og der fiskes indtil kl.15:00.
Efter fiskekonkurrencen ca. 15:30. Vil der blive grillet lidt mad i skov og naturstyrelsens
grill hytte ved søen.
Alle Foreningens medlemmer samt familie, og alle lodsejere samt familie kan deltage gratis i fiskekonkurrencen og det efterfølgende grill arrangement
( kone/mand og børn/ børnebørn)
Man skal selv medbringe fiskestang samt kroge/blink og agn. Påklædning efter vejret?
Der kan fiskes rundt langs søen, undtagen ved slottet. Og der vil også være mulighed for at man deles om fiskeri, fra foreningsbådene. Foreningen har 3 både. Max 3 personer pr. båd. Bådene deles ud i tids intervaller således at alle der ønsker det, får muligheden for at fiske lidt fra bådene.

Fiskeriet afsluttes kl. 15:00 Hvorefter der vil være præmier for dagens fiskeri.
Gedden må ikke aflives og skal straks efter den er blevet fotograferet genudsættes. DVS. Umiddelbart efter at den er fanget. Gedden skal fotograferes i fuld længde ved siden af en tommestok og konkurrencen afgøres, alene på målfoto af geddens totale længde fra halespids til snude. Andre fisk afleveres til indvejning ved afslutning af fiskeriet
Vi håber at se rigtigt mange der deltager i konkurrencen. Foreningen samt sponsorer, skal nok sørge for nogle fine præmier.
Ønsker man ikke at deltage i fiskeriet men gerne bare vil mødes og have en hyggelig eftermiddag, så er man også hjerteligt velkommen.

Af hensyn til maden, så er tilmelding til grill nødvendig.

Vi håber at mødes med rigtigt mange trofaste Lodsejere og medlemmer, til dette uhøjtidelige arrangement ved Engelsholm Sø. - Se kortet på Engelsholm sø siden!!
Vi ses
Med venlig hilsen Bestyrelsen: Peter, Ole, Henrik, Torben og Per.
Nørup Randbøl Sportsfisker Forening.// www.nrsf.dk
Tilmelding(Per) 21287714 /75885675 (evt. læg besked på svarer)
aaaaaaaaaaaaiii