Velkommen

Velkommen til Nørup Randbøl Sportsfisker Forenings Hjemmeside.

Denne hjemmeside er oprettet med det formål, at give foreningens medlemmer mulighed for at finde relevante informationer omkring foreningen og dens fiskevand. Hjemmesiden er også tænkt som informations og inspirationskilde til de der gæster foreningens fiskevand.

Til vore gæster så håber vi, at i på de kommende sider finder lidt inspiration til den næste fiske-udflugt. Og vi håber at i får en dejlig oplevelse i den skønne Vejle Ådal eller på den smukke Engelsholm Slot`s Sø.

Foreningens historie: Nørup og Randbøl Sportsfiskerforening er en lille lokal lystfisker forening ved den øvre del af Vejle Å systemet, der blev startet tilbage i 1941. Foreningens målsætning/formål var og er at ophjælpe fiskebestanden i Vejle Å, og at skaffe medlemmerne adgang til sportsfiskeri.

Foreningen har et max. medlemstal på 80 og har idag (2015) ca 70 - 90 medlemmer. Heraf ca 20 ærresmedlemmer. En del af medlemmerne er ikke længere aktive lystfiskere, så fiskepresset på å og sø fra foreningsmedlemmerne er bestemt ikke særlig stort.

Der sælges årligt maximalt 250 dagskort og disse er overvejende til fiskeri på foreningens sø.

Foreningen har altid med stor glæde, deltaget aktivt i udsætning af fiskeyngel.

Niels Peter Andersen